Auto Draft

Återvänder till Stockholm tacksam för vår keramikkurs med övernattning hos Kerstin. Alldeles perfekt upplägg med möjlighet att både få träning och stöd i att dreja samt tips i andra keramiska tekniker. Kerstin är en bra lärare! Både lyhörd och generös och utstrålar livsglädje tillsammans med starka drejhänder! Vi hade toppenväder och hann njuta av härlig Vätterutsikt vid måltiderna.

Auto Draft

Ett unikt ställe! Fantastiskt boende, verkstad och kursledare/värdinna. Jag har haft så kul och fått så mycket energi och lärt mig så mycket. Andra gången jag är här och redan bokat nästa tillfälle.

Auto Draft

Lycka är att få vara hos Kerstin en helg! Ljuvligt att bo i allt hennes vackra och så roligt att jobba med lera tillsammans. Kerstin är så positiv och mysig, har man sedan ett härligt gäng att spendera helgen med så blir det garanterat lyckat. Miljön är helt outstanding! Tack för denna gången, Kerstin, vi ses till hösten igen 🙂

Auto Draft

Tack Kerstin för din inspiration och ditt tålamod! Så glad att jag faktiskt lyckades dreja redan första dagen, och fick några fina koppar med mig hem. Boendet var över förväntan och vi fick två riktigt avkopplande dagar i Munkaskog.

Auto Draft

Stort tack för den härliga kurshelg vi fick hos dig Kerstin! Du bjuder verkligen på både kunskap och kreativitet. Miljön både inom- och utomhus är såå lugn och avkopplande, och boendet i Lilla Vättervy var verkligen över all förväntan. Vi kan varmt rekommendera alla – nybörjare såväl som erfarna – att boka en kurs hos dig.