“Prova på” och heldagskurser i härlig miljö

Ge en avkopplande, kreativ och glädjefylld stund till dig själv och din familj, vänner eller arbetskompisar. Kanske en provapå-kurs i ett par timmar, en heldagskurs eller en helgkurs. Jag tar hand om era alster, bränner och glaserar i vitt, och efter ca 14 dagar kan ni hämta dem.

Kursledare

Ledare på kursen är jag, Kerstin Persson. Jag vägleder dig och hjälper till med ideér, samt drejkunskap och andra tekniker.  Du behöver ingen förkunskap, och du blir säkert glatt överraskad över dina oanade talanger, om du inte testat detta förut.

 

KURS 1: “Prova på” 

Detta är en kurs som passar en grupp eller familj, eller ett företag som vill arrangera en kick-off. Kursen omfattar 2,5 timmars introduktion till drejning eller skulpturteknik. Upplev glädjen i skapandet med detta fantastiska material, lera!

I priset inkluderas; 1 kg lera och 2 st bränningar, varav en är glasyrbränning med vit glasyr. Därefter kostar leran 70 kr/kg. Jag bränner och glaserar åt er och avhämtning kan ske ca 2-3 veckor senare. Skyddskläder finns att låna. Ta med oömma skor.

Kurs för 4-8 personer:
Pris: 800 kr/pers

Kurs för 2 personer:
Pris: 1000 kr/pers

Bokning:
Ring eller maila för mer information.

KURS 2: Heldagskurs 

Vi ses kl 10.00, och startar upp kursen med introduktion i drejning, handformning samt  kavling, etc. Efter hand som du känner dej trygg i teknikerna, jobbar du på egen hand med den teknik du trivs bäst med. Jag finns tillgänglig under hela dagen och hjälper dej att ge form åt dina ideér, så långt det är möjligt.

Ta med egen mat för dagen (det finns ett utrustat kök med allt du behöver). Jag bjuder på frukt, kaffe, te och kall dricka. Kursen avslutas vid 16.30-tiden. I priset inkluderas; 1 kg lera och 2 st bränningar, varav en är glasyrbränning med vit glasyr. Därefter kostar leran 70 kr/kg. Jag bränner och glaserar åt er och avhämtning kan ske ca 2-3 veckor senare. Skyddskläder finns att låna. Ta med oömma skor.

Kurs för 4-8 personer:
Pris: 1600 kr/pers

Kurs för 2 personer:
Pris: 1800 kr/pers

Bokning:
Ring eller maila för mer information.

KURS 3: TVÅDAGARSKURS, 2-3 pers

En tvådagarskurs för två till tre personer, med eller utan övernattning i vårt fina boende Galleriet, en trappa upp från butiken. Incheckning vid 10.00-tiden, samt utcheckning ca 16.00 dagen därpå. Här har du tillgång till eget badrum och kök, med möjlighet till självhushållning. Två separata, sköna sängar finns i detta boende, som ligger just i anslutning till verkstaden. Ni får fri tillgång till verkstaden, hela dag ett så länge ni önskar, och dag två till kl 16.00. Handledning ingår vid behov.

Ta med det du vill äta under dagen (det finns ett utrustat kök med allt du behöver). Jag bjuder på frukt, kaffe, te och kall dricka. I priset inkluderas 1 kg lera och 2 st bränningar, varav en är glasyrbränning med vit glasyr. Därefter kostar leran 70 kr/kg. Jag bränner och glaserar åt er och avhämtning kan ske ca 2-3 veckor senare. Skyddskläder finns att låna. Ta med oömma skor. En övernattning ingår. Medtag egna lakan och handdukar.

Möjlighet finns att hyra lakan o handdukar, pris; 250 kr/pers

Kurs för 2 pers med övernattning:
Pris: 2900 kr/pers

Kurs för 2 pers utan övernattning:
Pris: 2700 kr/pers

Bokning:
Ring eller maila för mer information.

KURS 4: TVÅDAGARSKURS MED ÖVERNATTNING I LILLA VÄTTERVY, 4-6 pers

En tvådagarskurs med övernattning i vår fina friliggande stuga ”Lilla Vättervy” med totalt 6 bäddar, två badrum och fullt utrustat kök, med självhushåll. Incheckning vid 10.00-tiden, samt utcheckning ca kl 16.00 dagen därpå. Ni får fri tillgång till verkstaden, hela lördagen så länge ni önskar, och söndagen till kl 16.00. Verkstaden ligger i anslutning till huset. En introduktion på ca 2 timmar ingår, oberoende av era förkunskaper. Därefter finns jag tillgänglig vid behov.

Jag bjuder på frukt, kaffe, te, kall dricka. I priset inkluderas; 1 kg lera och 2 st bränningar, varav en är glasyrbränning med vit glasyr. Därefter kostar leran 70 kr/kg. Jag bränner och glaserar åt er och avhämtning kan ske ca 2-3 veckor senare. Skyddskläder finns att låna. Ta med oömma skor. En övernattning, lakan och handdukar samt städning ingår i priset.

Kurs för 4-6 pers:
Pris: 3600 kr/pers

Bokning:
Ring eller maila för mer information.

Så här säger några av kursdeltagarna:

{Återvänder till Stockholm tacksam för vår keramikkurs med övernattning hos Kerstin. Alldeles perfekt upplägg med möjlighet att både få träning och stöd i att dreja samt tips i andra keramiska tekniker. Kerstin är en bra lärare! Både lyhörd och generös och utstrålar livsglädje tillsammans med starka drejhänder! Vi hade toppenväder och hann njuta av härlig Vätterutsikt vid måltiderna.{
Gunilla Mauritz
{Ett unikt ställe! Fantastiskt boende, verkstad och kursledare/värdinna. Jag har haft så kul och fått så mycket energi och lärt mig så mycket. Andra gången jag är här och redan bokat nästa tillfälle.{
Christina Rosenvinge
{Lycka är att få vara hos Kerstin en helg! Ljuvligt att bo i allt hennes vackra och så roligt att jobba med lera tillsammans. Kerstin är så positiv och mysig, har man sedan ett härligt gäng att spendera helgen med så blir det garanterat lyckat. Miljön är helt outstanding! Tack för denna gången, Kerstin, vi ses till hösten igen 🙂{
Ulla Gillblom
{Tack Kerstin för din inspiration och ditt tålamod! Så glad att jag faktiskt lyckades dreja redan första dagen, och fick några fina koppar med mig hem. Boendet var över förväntan och vi fick två riktigt avkopplande dagar i Munkaskog.{
Björn Edman
{Stort tack för den härliga kurshelg vi fick hos dig Kerstin! Du bjuder verkligen på både kunskap och kreativitet. Miljön både inom- och utomhus är såå lugn och avkopplande, och boendet i Lilla Vättervy var verkligen över all förväntan. Vi kan varmt rekommendera alla - nybörjare såväl som erfarna - att boka en kurs hos dig.{
Carina Edman

Är du nöjd med din kurs? Varmt tack för din recension här:

Adress

Villa Vättervy
Munkaskog
566 35 Habo

Telefon

0707-445951

COPYRIGHT © KERSTIN PERSSON
UTVECKLAD AV EXPEDITION EDMAN