Med kärlek till keramik och textil

Min konst- och formutbildning avslutade jag år 2000. Sedan dess har keramiken, och framför allt drejningen, haft en stor del i mitt liv. Efter att ha kuskat runt på hantverksmässor under många år har jag nu landat i min egen butik och härliga verkstad. Här tillbringar jag många timmar vid drejskivan. 

Skapat av mina egna händer

Efter 25 år känner jag fortfarande att inspiration och ideér flödar, framför allt när jag fokuserar på jobbet i min verkstad. Det finns oändligt mycket mer att upptäcka och lära sej med keramiken som bas. För mig är det viktigt att en kopp ska vara fin att titta på, skön att hålla i och god att dricka ur.

Jag förverkligar dina idéer

Alla produkter är unika, formspråket har fått växa fram genom årens lopp. Jag utvecklar mitt sortiment i takt med att drej- och glasyrkunskapen växer. Jag ser det som en utmaning att forma din egen, personliga servis, och hjälper dej att förverkliga dina ideér. 

En komplett verkstad

I min verkstad har jag 4 st drejskivor, samt 2 stora ugnar och ett stort bord att jobba vid. Samt diverse utrustning för att kunna färdigställa produkterna från lerklump till färdig brukskeramik, skulpturer och mycket mer.

Rena, sköna naturmaterial

Textilen finns också med, främst i form av siden. De vackra, naturliga sidentygerna utgör en kontrast och ett komplement till keramiken. Mina färgstarka sidensjalar är handmålade och helt unika.

Adress

Villa Vättervy
Munkaskog
566 35 Habo

Telefon

0707-445951

COPYRIGHT © KERSTIN PERSSON
UTVECKLAD AV EXPEDITION EDMAN