Köp direkt i min webbutik

Här i min webbutik kan du köpa handgjord keramik online. Välj mellan sju olika serviser, samtliga designade och tillverkade av mig. Välj servis genom att klicka på respektive knapp nedan. Om det är någon annan produkt som du är intresserad av att beställa men inte hittar här, är du varmt välkommen att kontakta mig via Kontakt-sidan. Mer praktisk information finns längre ner.

Handgjord keramik online

Alla mina produkter och servisdelar är designade, handgjorda och tillverkade av mig, Kerstin Persson. För närvarande är det endast serviserna som går att beställa online, här i webbutiken, men fler produkter kommer efterhand.

Gå gärna in på Produktsidan för att få en överblick över samtliga mina alster i handgjord keramik och textil; Serviser, Skulpturer, Raku, Övrig keramik och Textil.

I min min fina butik och utställningslokal i Munkaskog hittar du hela min produktion av handgjord keramik och textilkonst. Du är välkommen att boka en privat visning så här i corona-tider, skriv en rad till mig här.

När du handlar

Tänk på att frakt tillkommer om du inte hämtar beställningen hos mig i Munkaskog. För beställningar över 1 000:- är frakten fri. Du betalar via Paypal, VISA, Mastercard eller Klarna. Alla köpvillkor hittar du här.

 Fortsätt genom att välja servis här ovan!

 

Adress

Villa Vättervy
Munkaskog
566 35 Habo

Telefon

0707-445951

COPYRIGHT © KERSTIN PERSSON
UTVECKLAD AV EXPEDITION EDMAN